Themesberg devine Bergside: timișorenii care construiesc Internetul ca un puzzle

0
308

Zoltan Szőgyényi și Robert Tanislav și-au pus laolaltă cunoștințele de programare și business încă din 2019, când au fondat Themesberg cu scopul de a ajuta și ușura munca altor programatori ca ei. Pentru că portofoliul de produse și resurse s-a extins în acești ani, Zoltan și Robert au decis să aducă toate proiectele sub un nou nume: Bergside.

Despre cum dezvolți produse ce sunt folosite de un sfert de milion de programatori, designeri și companii din toată lumea, cum crești un business prin bootstrapping și ce a învățat până cum din călătoria antreprenorială, am discutat de curând cu Zoltan Szőgyényi.

Themesberg este un marketplace de unde se pot cumpara teme făcute pe tehnologii precum WordPress, Bootstrap, React, Vue sau Laravel cu scopul de a salva timp când construiești un site nou în timp ce primești și un design premium dezvoltat de către profesioniști.

Tinerii au dezvoltat și Flowbite, care este un ecosistem de resurse pentru programatori, designeri și companii care îi ajută să dezvolte site-uri web mai repede și eficient prin intermediul unei librării de componente open source, un sistem de design dezvoltat pe Figma și noul sistem de blocks lansat chiar recent care sunt de fapt secțiuni de pagini web.

/start-up.ro/zoltan-szogyenyi-si-robert-tanislav-bergside-themesberg-flowbite/

Lasă un răspuns