Acasă Fashion Citylink din România preia iTaxi din Moldova. Companiile aveau acționari comuni

Citylink din România preia iTaxi din Moldova. Companiile aveau acționari comuni

Citylink, platforma de mobilitate inteligentă partajată anunță astăzi achiziția itaxi, primul și cel mai mare serviciu de rezervări de taxi online din Moldova. Cele două companii aveau acționari comuni, în persoanele lui Igor Grosu și Călin Fusu (Neogen).

-

“Este normal pentru Citylink nu doar să-și crească amprenta serviciilor în România, prin intermediul zonelor de carsharing și bikesharing, ci să se extindă și dincolo de granițe și să achiziționeze un alt lider tehnologic – itaxi, prima platformă de mobilitate inteligentă Moldova, activă și în Ucraina, cu un palmares demonstrat de inovație și încredere, încă din 2012”, declară Igor Grosu, CEO, Citylink.

Tranzacția este primul pas din strategia de extindere regională a Citylink și reprezintă o bază fermăi de acțiune în marile orașe ale Moldovei, precum și în Odessa, Ucraina.

O tranzacție de capitaluri tip equity include și vânzarea acțiunilor comune ale unei companii, nu doar activele. Atunci când are loc o vânzare de acest fel, compania achiziționată rămâne aceeași și doar structura de proprietate se modifică. Deci, practic, iTaxi va funcționa la fel, doar acționariatul se schimbă scriptic.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...